Kylee Gresham

Kylee Gresham   Check Google Classroom
   Guide to Google Classroom
    * Google Tutorials
               Welcome to 4th Grade!

Mrs. Gresham’s Homeroom Schedule
8:05 - 10:15 Homeroom(130 min)
10:15-10:45 Social Studies Homeroom (30)
Music/Computer Time 10:45 - 11:15
Switch
11:20- 11:35 Pressler’s Class (15 min)
Lunch 11:40 - 12:15 
12:20 - 2:05 Pressler’s Class (105 min)
P.E./Teacher conference 2:05 - 2:50
2:50 - 3:15 Pressler’s Class (25 min)
Switch
3:15 - 3:41 Recess
Mrs. Gresham’s UIL/PM Pep Rally Schedule
8:05 - 10:10 Homeroom(125 min) 
Music/Comput
er Time 10:10-10:40 10:40-11:10
Social Studies Homeroom (30) min 
Switch 
11:15 - 11:35 Pressler’s Class (20 min) 
Lunch 11:40 - 12:15 
12:20 - 2:05 Pressler’s Class (105 min) 
P.E./Teacher conference 2:05 - 2:50 
Switch/Pack Up 
Pep Rally/UIL 3:00 - 3:41 
Mrs. Gresham’s AM Pep Rally Schedule
AM Pep Rally 8:10 - 8:40 
8:40 - 10:45 Homeroom (125 min) 
Music/Computer Time 10:45-11:15 11:15 - 11:40 
Social Studies Homeroom (25) min 
Lunch 11:40 - 12:15 ** extended recess (10 min) 
Switch 
12:30 - 2:05 Pressler’s Class (95 min) 
P.E./Teacher conference 2:05 - 2:50 
2:55 - 3:30 Pressler’s Class (35 min) 
Switch/Pack Up
Website by SchoolMessenger Presence. © 2020 Intrado Corporation. All rights reserved.